Bezoek Ford Taunus M Club België meeting in Zonhoven (B)

Vrijdagmorgen 11 augustus hebben we de Taunus volgeladen met Kampeerspullen en Ford onderdelen. De Ford onderdelen zijn in de kofferbak gepropt en de kampeerspullen in de dakkoffer. Vervolgens zijn we, Jan (mijn zoon), Matsjo (onze hond) en ik, richting België afgereisd.
Op wat file na ging de reis voorspoedig en hield de Taunus zich perfect.

Volgeladen en klaar voor vertrek
Volgeladen en klaar voor vertrek

In Zonhoven aangekomen heet JP de carburateur goed afgesteld. De motor loopt nu veel beter. Er is nog wel 1 probleem en dat is dat de motro bij gasgeven eerst even iets inhoud. Dit ligt waarschijnlijk aan de 276 graden nokkenas van de motor. Dit is een puntje dat ik later moet uitzoeken.

Daarna hebben we de tent opgezet en lekker met een groep ge-BBQed.
Helaas hadden we de volgende morgen een vervelende motregen waardoor ik niet meteen alle onderdelen kon uitspreiden. Toen het aardig droog was heb ik de onderdelen op een zeil neergelegd. De rest van de dag goed verkocht.

Ons plekje op Zonhoven (B)
Ons plekje op Zonhoven (B)

Aan het eind van de middag zijn we gaan inpakken en naar huis gegaan. Helaas liep de terugweg niet zo voorspoedig als de heenweg en kregen we problemen met de automaat. Deze werd namelijk te warm en daardoor moesten we de snelheid aanpassen. Laatste paar kilometer met slippende automaat. Met de hakken over de sloot zijn we dus thuis gekomen.